Geplaatst op

Je Lacoste polo succesvol combineren met je colbert

Je Lacoste polo succesvol combineren met je colbert? Ja dat kan zeker! Deze look zien we regelmatig in de showbiz en is nu voor de tijd van het jaar ook heel draagbaar! Een colbert op een Lacoste poloshirt geeft een modische en sportieve look. Of je deze dan draagt op je chino, of op je jeans, in beide gevallen kom je goed voor de dag!

Kies in dit geval voor een uni of wel een effen Lacoste polo. Een uni Lacoste polo laat zich makkelijk combineren met de meeste colberts. Zeker mooie polo kleuren van Lacoste als wit (blanc), lichtblauw (ruisseau) en lichtroze (flamant) zijn altijd goed. Naast de classic fit polo heeft Lacoste tegenwoordig ook een slimfit Lacoste polo (getailleerd en iets langer dan de Lacoste classic fit), mooi voor onder getailleerde colberts. Een ‘all-over-print’ zoals een streep is ook een prima optie maar laat zich iets moeilijker combineren.

Hou het dus simpel, daarmee kom je stijlvol, sportief en dus goed voor de dag! Na de werkdag nog even een bezoek aan het terras? Colbert uit en je bent klaar voor de eerste zonnestralen in je nieuwe Lacoste poloshirt! Cheers!

Het bedrijf Lacoste.

Lacoste (voorheen La Chemise Lacoste) is een Frans kledingbedrijf. Het is in 1933 opgericht door René Lacoste, een beroemde Franse tennisspeler en André Gillier. Lacoste ontwerpt, produceert en verkoopt kleding, schoeisel, parfum en monturen over de hele wereld. Het bedrijf gebruikt als logo een groene krokodil, want dit is een verwijzing naar de bijnaam le Crocodile van René Lacoste.

Het bedrijf wordt nog altijd geleid door de familie Lacoste zelf. Van 1963 tot 2005 stond Bernard Lacoste aan het hoofd van het bedrijf maar sinds 2005 is zijn broer Michel Lacoste president-directeur. Het hoofdkantoor van Lacoste is gevestigd in Parijs